SOFINANCIRANJE SEJEMSKIH NASTOPOV V TUJINI

Udeležili smo se sejma LuxLive 2018, ki je potekal od 14. do 15. novembra v Londonu. Glavni namen je bil predstavitev najnovejših inovacij in dosežkov na področju človeku prijazne razsvetljave (Human Centric Lighting) ter po meri narejenih svetlobnih rešitev na ključ. Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 6.095,46 eur, v okviru Javnega razpisa "Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2018".

LuxLive je največji dogodek s področja razsvetljave v Evropi. Razsvetljava v naših mestih in stavbah bo postala hrbtenica digitalnega omrežja, ki bo vključujoče in informativno kot še nobeno doslej. Ta revolucija luči spreminja v pametne naprave, ki lahko spremljajo in nadzorujejo naše okolje. Izkusite digitalno prihodnost ulične, pisarniške in industrijske razsvetljave na sejmu LuxLive 2018. Sejem in konferenca LuxLive 2018 v Londonu novembra 2018 je prinašala dva dni predavanj, razprav, delavnic in izobraževanj. 

Cilj projekta je promocija blagovne znamke LUMENIA na Britanskem trgu, pridobivanje kontaktov novih partnerjev ter prikaz prednosti energetske varčnosti in učinkovitosti delovanja razsvetljave LED.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).

MGRT logo EKP sklad

spirit