PODJETJE

LUMENIA je vodilno podjetje na področju energetsko učinkovitih rešitev za razsvetljavo, ki omogočajo trajnostni razvoj skupnosti, občin in mest. Ustanovljeno je bilo leta 2011 kot hčerinsko podjetje družbe Strip‘s, ki je specializirana za načrtovanje in proizvodnjo elektronike, tehnologije LED, senzorjev, pametnih merilnih naprav ter povezljivosti. 

Naša ponudba obsega LED svetilke za ulično in industrijsko razsvetljavo, solarne svetilke ter različne brezžične sisteme za nadzor in upravljanje porabe energije. Prizadevamo si izdelati energetsko varčne izdelke, ki niso le okolju prijazni, temveč tudi inovativni. Nenehno razvijamo nove izdelke in rešitve na področju LED razsvetljave, pri čemer uporabljamo kakovostne sestavne dele ter izboljšujemo obstoječe izdelke in procese. Kakovost je eno od glavnih vodil, ki se odraža v naših izdelkih, saj zagotavljanju kakovosti posvečamo posebno pozornost in veliko vlagamo v sisteme upravljanja kakovosti. Naš proizvodni partner Strip’s d.o.o. je nosilec certifikatov ISO 9001:2015 in ISO 14001:2015.

Poslujemo na mednarodnem trgu in sklepamo dolgoročna partnerstva s podjetji po celem svetu. S tem povezujemo mala in srednje velika podjetja na področju visokotehnološke industrije z namenom razvijanja trajnostnih in učinkovitih rešitev za pametna mesta.


PODJETJE

Verjamemo, da vlaganje v raziskave in razvoj, odprtost za sodelovanje ter dolgoročna partnerstva predstavljajo naložbo v blaginjo vseh, ki so z nami povezani. Svoje konkurenčnosti na svetovnem trgu ne gradimo le na izdelkih, ampak tudi na rešitvah, ki bodo prinašale rezultate še mnogo let. Še naprej bomo raziskovali koncepte povezljivosti in integrirane sisteme, ki dolgoročno prinašajo blaginjo ter dobro počutje za vse. 

LUMENIA  temelji na najnaprednejši, vitki proizvodnji in logistiki, ki ju nadgrajujemo s podjetništvom, na kupce osredotočeni prodaji ter trženjem in po-prodajnimi aktivnostmi. 

CILJI: 

Glavno vodilo podjetja LUMENIA je razvijati in ustvarjati vedno nove generacije pametne razsvetljave, ki bodo našim uporabnikom zagotovile udobne bivanjske ter delovne pogoje. Vse se začne s prodornim in navdihujočim procesom raziskav in razvoja, ki sta srce našega podjetja. Sistematizirana vrednostna veriga zagotavlja izjemno zanesljivo sledenje – od razvoja in izbire dobaviteljev, proizvodnje, meritev ter testiranj do poprodajnih aktivnosti. 

VIZIJA: 

Naše rešitve za cestno, industrijsko in pisarniško razsvetljavo zagotavljajo večjo svetlobno ter energetsko učinkovitost. Neodvisnost in varnejša povezljivost s pametnejšim upravljanjem na daljavo jasno osvetljujejo pot v bolj trajnostno prihodnost.  

POSLANSTVO:

Organizacijam, občinam, skupnostim in posameznikom omogočamo, da uživajo v svetlobi ter pametnih senzorskih rešitvah ter varno in trajnostno povezujemo ljudi, storitve in stroje.