SENZORIKA IN POVEZLJIVOST

Program LUMENIA SOLUTIONS smo razvili z namenom, da vam lahko ponudimo široko paleto možnosti, s katerimi boste ustvarili udobnejše in varnejše ter bolj interaktivno okolje. Združujemo rešitve s področja pametnih mest in pametnih zgradb. Dolgoletno sodelovanje z izbranimi partnerji nam je prineslo številne inštrumente za povezljivost v internet stvari.

Ponujamo različne platforme IoT, ki omogočajo raznovrstne konfiguracije glede na vaše potrebe in lokalne zahteve. Tako lahko izpolnimo prav vse vaše želje.

Z rešitvami LUMENIA raziskujemo priložnosti, ki jih ponuja internet stvari ter svoje ključne kompetence usmerjamo v razvoj inovativnih senzorjev, ki so kot strojna oprema vgrajeni v naše napredne rešitve. Vgrajevanje v oblak povezanih pametnih senzorjev v luči omogoča ustvarjanje pametnih mest in prostorov, saj so luči pogost element vsakega urbanega okolja. Dobro pokritost s senzorji omogoča upravljanje razsvetljave na daljavo, zaznavanje gibanja in štetje prometa ter tako predstavlja nujen gradnik pametnega obvladovanja množic in nadzora. Rešitve LUMENIA izkoriščajo priložnosti, ki jih ponuja internet stvari. To je nov koncept, ki prinaša povezljivost različnih naprav, nadzornih kamer ter strojnih komponent z internetom. Ponuja praktično nešteto možnosti povezljivosti, katerega vpliv bomo šele dobro začeli spoznavati.SENZORIKA IN POVEZLJIVOST

VAS ZANIMA VEČ? PIŠITE NAM!

Polja označena z * so obvezna.