HOME > Svetlobne rešitve > Svetlobnotehnični izračuni

Svetlobnotehnični izračuni

Načrtovanje razsvetljave v praksi združuje svetlobo, prostor in čas. Dejansko gre za umetnost oblikovanja prostora s svetlobo. Svetloba je pomemben del bivalnega okolja, saj na nas vpliva na različne načine. Lahko poveča naše zadovoljstvo in storilnost ter izboljša naše razpoloženje. Na splošno lahko ogromno prispeva k našemu dobremu počutju.

Z načrtovanjem razsvetljave izpolnimo praktične potrebe vašega prostora. V vaše temne prostore vnašamo svetlobo, pri čemer veliko pozornosti namenimo njihovemu namenu, količini dnevne svetlobe, ki je na voljo, energetski učinkovitosti in varčnosti ter estetskemu učinku razsvetljave.

Pri načrtovanju uporabljamo 3D DWG slike trenutnega stanja, ki jih nadgradimo v programih DIALux, DIALux evo ali Relux in simuliramo učinek svetil glede na njihovo vrsto, moč, svetlobni tok, razporeditev ter višino. S simulacijami pokažemo, kako pametno načrtovana razsvetljava izboljša funkcionalnost in uporabnost vašega prostora, pri čemer se poveča energetska učinkovitost in zmanjšajo stroški razsvetljave.
Načrtujemo razsvetljavo za industrijske obrate in pisarne ter zunanje in urbane površine. Vaše specifične potrebe izpolnimo s kombinacijo znanja in izkušenj s področja razsvetljave ter najnaprednejšimi tehničnimi rešitvami.

DiaLUX
Načrtovanje razsvetljave

VAS ZANIMA VEČ? PIŠITE NAM!

Polja označena z * so obvezna.